Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Agykontroll hírek, blogok képes leírás - Agykontroll.tlap.hu
részletek »

Agykontroll hírek, blogok - Agykontroll.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agykontroll.tlap.hu » Agykontroll hírek, blogok
Keresés
Találatok száma - 20 db
 Agykontroll

Agykontroll

Az agykontroll nevű önfejlesztő technikát José Silva dolgozta ki. Saját környezetének sikerein felbuzdulva továbbfejlesztette és elkezdte szélesebb körben tanítani. Az agykontroll egy tudományosan megalapozott egyszerű és praktikus technika, aminek segítségével lényegesen nagyobb mértékben tudjuk kihasználni saját képességeinket.

A pozitív lét hét dimenziója

A pozitív lét hét dimenziója

A pozitív lét hét dimenziója - A pozitivitást mint életigenlést létállapotként értelmezhetjük. Mert ha megértjük, mekkora hatalma van a pozitív gondolatoknak, egész életünk a pozitív LÉT irányába fordul.

Agykontroll a középkorban

Agykontroll a középkorban

Egy francia bencés szerzetes, a morignybeli János testvér érdekes beszámolót hagyott ránk 14. század eleji írásának, a Látomások könyvének (Liber visionum) bevezetőjében. Részletesen elmeséli, hogyan szegődött valamikor maga is a híres, és számos diák által művelt módszernek, az Ars notoriának hívéül. Fiatal chartres-i, majd orleans-i diákként nem volt pénze tankönyvekre, viszont annál inkább vágyott elsajátítani a tudományt. Így találta meg az Ars notoriát, amely egyetlen, mintegy a tudományok felett álló könyvként kínálta a teljes emberi tudást...

Agykontroll cikk - Magyar Nemzet

Agykontroll cikk - Magyar Nemzet

- Behunyom a szemem, lazítok, visszaszámolok. Kis idô múltán érzem, hogy szintemen vagyok. Utána kiadom a csípô- és térdízületeimnek az utasítást, hogy lazuljanak. - És lazulnak? - Nem tudom... Laura harmincéves, élettársával és kislányával él egy lakótelepi lakásban. Elôrehaladott szklerózis multiplexben szenved, évek óta csak a fejét tudja mozdítani. Olvasni nincs ideje - mondja -, agykontrollozik. José Silva módszerével nyolc éve találkozott elôször; mára beépült a mindennapjaiba, meghatározza gondolkodását. Nem akar tolószéket, mert az betegeknek való, ô pedig fel fog állni. Évek óta nem vitték ki a lakásból. Szociális segítséget nem fogad el, szakápolás és orvosi vizsgálat nélkül él. Élettársa hetente egyszer fürdeti. Zenés tévéműsorokat néz, rádiót hallgat, és agykontrollozik. Az élettárs a közeli presszóban tölti az estéket, barátok és játékgépek között. A szobában, ahol Laura egy matracon fekszik, állott cigaretta-, étel- és testszag. A kislányt a nagyapa szokta hazavinni az óvodából. A kislány nagyon szép, makkegészséges. Játszani szokott Laura kezével, mozgatja, beszél neki.

Agykontroll hírek

Agykontroll hírek

Legfrissebb agykontroll hírek, események. Rendszeresen frissülő agykontrollal kapcsolatos híreket olvashatsz ezen az oldalon. Folyamatosan induló agykontroll tanfolyamok, táborok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Agykontroll José Silva - blog

Agykontroll José Silva - blog

Agykontroll - José Silva módszerével foglalkozó klub hírei. Hasznos információkat olvashatsz a módszerrel kapcsolatban. Tartozz te is ehhez az internetes agykontroll közösséghez és oszd meg tapasztalataidat a többi taggal.

Az agyad nem tűnik el, csak átalakul

Az agyad nem tűnik el, csak átalakul

Agykontrollt támadó cikk a Magyar Nemzetben. Az agykontroll magyarországi megalapítója Domján László. A reumatológus szakorvos tizenöt évvel ezelőtt nem gondolta, hogy vannak rejtett pszichikus képességei - állítja -, azt pedig végképpen nem, hogy ezek teszik majd sikeressé. Svájcban próbálta ki először José Silva módszerét. A rendszerváltozás után lefordította és kiadta Silva könyveit, majd tanfolyamokat indított. A csodákra éhes országban gyakorlatilag ez volt a New Age bemutatkozása.

Egely-kerék

Egely-kerék

A legújabb kutatási eredmények alapján meggyőződésünk, hogy világegyetemünk alapvetően energiákból (a bioenergiához hasonlóan) épül fel. Azok számára, akik már alkalmaztak alternatív orvosi gyógymódokat (pl bioenergia, életenergia) vagy/és a holisztikus terápiák iránt érdeklődnek , valószínűleg ismerik a bioenergia fogalmát, és a bioenergián alapuló gyógyterápiás módszerek alkalmazását az egészség megőrzése és fokozása érdekébe.Látjuk majd, hogy a forgórész fordulatszáma (vitalitásunk) erősen függ fittségünktől, koncentráló képességünktől, vitalitásunktól, s mindig a pillanatnyi állapotunkat mutatja. így kora reggel, közvetlenül ébredés után, vagy nagyon fáradtan, lefekvés előtt alacsony a fordulatszám, a vitalitás értéke.

Egészségterápiás könyvek az Antik Várban

Egészségterápiás könyvek az Antik Várban

Az Antik Vár Online Könyvesbolt szeretettel várja azon érdeklődőket, akik egészséggel, életmóddal, gyógyítással kapcsolatos könyveket keresnek. Még José Silva könyveiből is található itt, hiszen a webáruház kiemelt figyelmet fordít az alternatív gyógyítással, egészségmegőrzéssel és életmódi tanácsokkal foglalkozó kiadványokra.

Hirdetés
Esettanulmányok

Esettanulmányok

'Összehasonlítottam magam egyik barátommal, aki mindent meg akar kapni a világtól és csalódott, ha nem a legjobb jut neki. Azt tapasztaltam, hogy jómagam egyre inkább a másik végletnél indulok, nem várok semmit, és hálás vagyok mindenért, még a legkisebb dolgokért is.' (Ralph Waldo Emerson) Ezen az oldalon friss és aktuális élménybeszámolók, esettanulmányok olvashatók a témában.

Esettanulmányok - agykontroll fórum

Esettanulmányok - agykontroll fórum

'Csak az tud megérkezni, aki céllal indul el.' (Kurt Tepperwein) Agykontrollos sikerek, sikertörténetek, esettanulmányok. Ez az oldal az egyik leglátogatottabb agykontroll fórum, melyre naponta több beírás is érkezik.

Fogyás és hízás agykontrollal

Fogyás és hízás agykontrollal

Gondolataid árnyékában mindennapjaid. Minden fogyni és hízni vágyónak van egy álma. Másképpen szeretnétek kinézni, mint amilyenek mostani testetek. Mindegyikőtök álma közös: egy elfogathatóbb, jobb, előnyösebb, test, amiben egészségesebben és jobban érezhetitek Magatokat.

Kispad - Agykontroll cikk

Kispad - Agykontroll cikk

A hosszú érlelődést elhatározás, azt pedig tett követte: Kingával belevágtunk egy agykontroll-tanfolyamba! Mindebből egyébként az érlelődést képviseltem én, mert engem hosszú évek óta foglalkoztat az agykontroll gondolata. Aztán jött Kinga, és tökölés helyett - mégiscsak egy nőről van szó - döntött, és tessék, máris túl vagyunk az első napon.

Kiút a depiből - Az agykontroll előnyei és hátrányai

Kiút a depiből - Az agykontroll előnyei és hátrányai

Kiút a depresszióból - blog. Biztos hallottál már az agykontrollról. Ez egy a számos út közül, amelyek arra lennének hivatottak, hogy jobbá tegyék az életedet, átprogramozzák a gyerekkori lemezt a fejedben, oldják a feszültségedet. Én azt mondom, hogy nagyon szép és jó, de csínján kell bánni vele.

Lélek Patika - Kineziológiai Blog

Lélek Patika - Kineziológiai Blog

Önmagad megismerése, elfogadása nem is olyan egyszerű feladat! Ha meghoztad a döntést, hogy végre helyre tedd önmagad, de nem vagy tisztában mindennel, jól jönne a segítség, javaslom kukkants bele az itt megjelent cikkekbe. Előfordulhat, hogy a sorok között magadra lelsz vagy mankót kapsz a a hónod alá! Sok esetben már az is segíthet, ha egyáltalán van kinek elmondani. Ez a blog Neked is szól, ha egy ideje betegségekkel vagy számodra érthetetlen, elfogadhatatlan viselkedési formákkal küzdesz!

Meditációs portál

Meditációs portál

Meditációs portál. Meditációs gyakorlatok, meditációs videók, spirituális zene. Friss cikkek a meditáció témájában. Spirituális szempontból minden kereső kezdő. Kezdő az, aki belső ösztönzést érez, hogy valami egyre istenibbé, valami egyre megvilágosítóbbá, valami egyre beteljesítőbbé váljék. Abban a pillanatban, amikor állandóan és folytonosan fejlődni akarsz, amikor állandóan túl akarod szárnyalni magadat, és be akarsz lépni az örökké túlszárnyaló túlvilágba, abban a pillanatban örök kezdővé válsz.

Nadanusandhana - A hangrezgések felfedezése

Nadanusandhana - A hangrezgések felfedezése

A Nadanusandhana Zenekart 2011 Januárjában alakítottuk meg. Ősi és újkori spirituális zenéket, mantrákat, pozitív töltetű dalokat adunk elő ének, zongora, ütő és fúvós hangszer felállásban. A zenekar neve szanszkrit- ül annyit tesz, hogy ?A hangrezgések felfedezése?. Ezekkel az együttzengésekkel azon embereket próbáljuk megszólítani, akik szeretnének kicsit közelebb kerülni belső igazi önvalójukhoz a zene általi önátadáson keresztül.

Tuti menü