Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Agykontroll klubok képes leírás - Agykontroll.tlap.hu
részletek »

Agykontroll klubok - Agykontroll.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agykontroll.tlap.hu » Agykontroll klubok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Agykontroll klub Szeged

Agykontroll klub Szeged

Most a szegedi agykontroll-klub honlapját olvasod, ami nem véletlen! Biztosan érdeklődsz a pozitív gondolkodás, az egyre jobb és jobb élet megteremtése után. Nyugodj meg, jó helyen jársz! Klubunk 2009 áprilisában a nagy érdeklődésre való tekintettel a szegedi agykontroll tanfolyam után alakult. A klub célja, hogy gyakoroljuk a technikákat, a tanfolyamon megszerzett tudás alapján. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a közösség ereje mekkora pozitív hatással van mindennapi életünkre. Jó a többiek tapasztalatait megismerni, sikertörténeteit meghallgatni, ezekből tanulni és fejlődni!

Agykontroll Klub Várpalota

Agykontroll Klub Várpalota

A Várpalotai Agykontroll Klub szeretettel várja eddigi és leendő tagjait foglalkozásaira. A Várpalotai Agykontroll Klub hét éve, 2003. januárjában alakult, szeretnénk röviden bemutatni tevékenységünket. Összejöveteleinken megbeszéljük agykontrollos sikertörténeteinket, relaxálunk, kiselőadásokat, könyvismertetőket tartunk, a tanfolyamokról és kiadványokról szóló legújabb információkat átadjuk, gyógyító technikákat gyakorolunk, egymás céljaiért és beteg ismerőseinkért programozunk és a tanult technikák gyakorlásával igyekszünk tudásunkat fejleszteni.

Agykontroll klub, Bp, 18. ker.

Agykontroll klub, Bp, 18. ker.

Dr. Paltán Ildikó pszichiáter vezetésével, 2012. május 26-án indul a hivatalos kerületi agykontroll klub, minden, már agykontrollt végzett alfajárónak. A klubban gyakorlásra kerülnek az agykontroll technikák, pl. elme-tükre, három ujj, ébredés, álomkontroll, pohár víz, memóriafogasok, fájdalom kontroll, szokáskontroll. Sikertörténetekkel, és hasznos tippekkel ösztönözzük a többieket, ahogy a maximumot tudják kihozni a technikákból. A klub végén Dr. Paltán Ildikó még meditációt is tart, hogy egyre jobban érezhesse minden részt vevő magát.

Agykontroll klubbok

Agykontroll klubbok

Az agykontroll klubok Budapesten és vidéken. Címlistával együtt, illetve fel van sorolva az egyes agykontroll klubok vezetői és azok elérhetőségei. Találd meg a hozzád legközelebb eső agykontroll klubot, és csatlakozz te is!

Árkádia Fényei - Pécs

Árkádia Fényei - Pécs

Üzletemberként éltem életem. Párhuzamosan mindig érdekelt, izgatott más is van mint az anyagi lét. Sokféle kurzust , tanfolyamot elvégeztem tanultam: agykontroll, kineziológia, prána. Sokféle utat bejártam, a létezés mesterként Villás Bélát hozta elém. Az általa vezetett mesterképzőt elvégezve, jelenleg mint: Árkádia fényeinek Spirituális egyházának papjaként működök.

Békéscsabai agykontroll klub

Békéscsabai agykontroll klub

A csoport 2006-ban alakult egy 4 napos Agykontroll tanfolyam után. Létrejöttének fő célja a tagok által elsajátított meditációs technika gyakorlásával a heti stressz levezetése, sikeres emberek gondolkodási, és viselkedésmintáinak tanulmányozása és elsajátítása, energetikai rendszerünk felfrissítése, gazdagságtudatunk elmélyítése, valamint a legeredményesebb programozási módszereink egymással való megosztása. Szeretettel várunk mindenkit (agykontrollost, érdeklődőt egyaránt), aki az átlagosnál többet szeretne kihozni a világ legértékesebb szuperkomputeréből, azaz a saját elméjéből!

Ébredő Elmék Klubja

Ébredő Elmék Klubja

Agykontroll klub - Egy kapu, ami mindenkit megnyit - és egy közösség, ami a meditáció, a spiritualitás, a szellemi energiák köré csoportosul. Jó hogy jössz, érezd otthon magad köztünk, az Ébredő Elmék Klubjában.

Lelkiegyensúly portál - Budapest

Lelkiegyensúly portál - Budapest

Gyöngyház Alternatív Gyógyászat - Agykontroll klub indul Nagykőrösön és hamarosan Budapesten is, havi egy alkalommal. Érdeklődés esetén külön gyermek agykontroll klub is indul, végzett gyerek agykontrollosoknak.

Online Agykontroll Klub

Online Agykontroll Klub

A honlap kialakításával az a célunk, hogy a tanfolyam elvégzése után is lehetőséget teremtsen az ott megismertek megtalálására, illetve új ismeretségek kialakítására. A tanfolyam mindig nagyon sok élménnyel szolgál a résztvevők számára, amik megbeszélésére a tanfolyam szünetei adnak lehetőséget. De utána is sokat jelenthet a tanultak alkalmazásában, hogy valakivel meg tudod beszélni az élményeidet. Nem is beszélve a sikerekről illetve tapasztalatokról!

Hirdetés
Több, mint agykontroll

Több, mint agykontroll

Aki agykontrollal foglalkozik, sokszor használja a gyógyítás különböző technikáit. Ezeknek a technikáknak a lényege, hogy a tudatunkat a beteg területre koncentráljuk és a tudat irányítása alatt kezdi el az egész szervezetünk a gyógyító munkát. A testünket leginkább a tudatunk irányítja. Ez akkor is így történik, ha nem tudatosítjuk magunkban ezt a folyamatot. Lehet gyógyítani drasztikusan, szinte erőszakosan, de lehet alázattal, a szeretet energiájával is. Mindkét esetben érhetünk el sikereket.

Wekerlei Alfa agykontrollos klub

Wekerlei Alfa agykontrollos klub

A Wekerlei Alfa agykontrollos klubunkat 1991. október 27-én azzal a céllal hoztuk létre, hogy gyakoroljuk az agykontroll tanfolyamon tanultakat, egészségünk megőrzése, visszaszerzése, problémamegoldó képességünk, személyiségünk, önismeretünk és kommunikációs képességünk fejlesztése, valamint egymás segítése érdekében. Foglalkozásainkat fiatalok és idősek egyaránt látogatják. Csoportunk nyitott, segítőkész, érdeklődő, toleráns emberekből áll.

Tuti menü