Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Agykontroll tanfolyamok képes leírás - Agykontroll.tlap.hu
részletek »

Agykontroll tanfolyamok - Agykontroll.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agykontroll.tlap.hu » Agykontroll tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 18 db
Agyfitness

Agyfitness

Az agytréning, azaz az agytréner készülék, az agytréner tanácsaival, útmutatásával, edzéstervvel használva, nálunk még kevésbé ismert passzív meditációs eszköz. Az ember minden napi létezését érzései és viselkedése határozzák meg. Ahhoz, hogy érzésein és viselkedésén változtatni tudjon, a tudatállapotán kell változtatnia. Ezt a változást az agytevékenységének megváltoztatásával érheti el könnyen és hatékonyan. Ön is elérheti a nyugodt, pihentető és minőségi alvást egész éjszaka, majd a pihent ébredést minden reggel, s a garantált jó hangulatot egész nap, sőt egész évben, még a borús téli napokon is.

Agytréning

Agytréning

Nevem Mercsek László és szeretnék Önnek két olyan módszert bemutatni, amelynek használatával sokat javíthat egészségén, betegség esetén pedig, bármely más gyógyító módszer mellett alkalmazva, fokozza azok hatékonyságát. Az agytréning, mivel az agy öngyógyító képességét fokozza és ez tapasztalataink alapján szinte végtelen, olyan esetekben is segít, amikor más módszert nem találni, vagy nem lehet alkalmazni.

Agyturbó - Budapest - Sopron

Agyturbó - Budapest - Sopron

Módszer lényege: A tudás megszerzése 'a tanulás folyamata' két részre tagolódik, -az elsőben - az ismeretanyag megélt, átélt élményként kerül 'betöltésre' és ezt követően optimálisan 24 és 48 óra között -a másodikban- az ismeretanyag felelevenitésre, visszahívásra kerül, vagyis erre az élményre emlékezünk vissza.

Belső utazás

Belső utazás

Sejtszintű gyógyulás a legmélyebb szinten - A Belső Utazás tanfolyam nem előadás, ahol tényeket tanulunk meg. A saját belső problémáinkkal szembenézve tanuljuk meg a módszert annak minden csínjával-bínjával, hogy aztán hazatérve bátran használhassuk minden felmerülő érzelmi vagy testi problémánkban.

Egyre jobban

Egyre jobban

Az agykontroll egy remek stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, amit már 210 ezer felnőtt sajátított el Magyarországon. Közhely ugyan, de a stressz bizonyítottan megbetegít minket. Érdemes hát rendszeresen levezetni a feszültséget, aminek leghatékonyabb módszere a relaxáció. Az ellazulás azonban nem veleszületett képességünk, azt meg kell tanulni.

Gyermekagykontroll

Gyermekagykontroll

Szervezők figyelem! Köszönöm, és ezután is örömmel fogadom szülők, pedagógusok, és művelődési intézmények dolgozóinak jelentkezését, akik szívesen kapcsolódnának be Pécsett, vagy Pécsről autóval elérhető településeken agykontroll tanfolyamok szervezésébe.

Kapcsolódó könyvek az Antikk Várban

Kapcsolódó könyvek az Antikk Várban

Keressen az Antik Vár Online Könyvesbolt és Antikváriumban agykontrollal, testkontrollal kapcsolatos könyveket! A természetes gyógyászat és öngyógyászat különböző témáit feldolgozó könyveket megtalálhatja és megrendelheti itt! Nézzen be most, mert ritka és értékes darabok is fellelhetők a palettán!

Keresztes Attila

Keresztes Attila

A kognitív pszichológiai irányzatból kialakult agykontroll egy kiváló eszköz arra, hogy tudatosságodat elmélyítsd. Egy olyan gyakorlati, letesztelt módszerekből álló különleges csomagot szeretnék átadni neked, mely segítségével likvidálhatod életedből a boldogtalanságot, ezzel megteremtve a tudatosságodat. Az agykontroll technikák kiváló alapot biztosítanak, hogy elmélyíthesd ezt a fajta tudást.

Létkutatás

Létkutatás

Úgy alakult az életem, hogy majd ötven évesen hazát cseréltem - és ezzel együtt a munkahelyi, családi, baráti nyüzsgést-mozgást, dinamikus életet felváltotta életemben a csend, a nyugalom, a magány. Keresnem kellett magamnak valami értelmes elfoglaltságot - és nagyon kevés volt a választási lehetőségem. Végül a gondolkodásnál kötöttem ki. - Igen ám, de miről tud az ember hosszabb időn át folyamatosan gondolkodni? - Hát önmagáról. Rájöttem - én bizony nem ismerem saját magam, eddig időm sem volt rá, meg talán igényem sem - most viszont éppen fordítva - másom sincs mint időm meg igényem.

Hirdetés
Magyar nyelvű agykontroll tanfolyamok

Magyar nyelvű agykontroll tanfolyamok

Csatlakozz közösségünkhöz, hogy első kézből szerezz információkat magyar nyelvű tanfolyamainkról Angliában! Kérdezz, oszd meg, szólj hozzá! Az oldalon Angliában megszervezett agykontroll tanfolyamokat összesít.

NLP tanfolyam - agykontrollosoknak

NLP tanfolyam - agykontrollosoknak

NLP. Mit jelent ez a 3 bűvös betű? Most megtudhatod, sőt: felhasználhatod azt, hogy hatékonyabban programozz. Az NLP katalizátorként hat az agykontrollra. Erősítsd meg a pozitív gondolkodásod, tanuld meg úgy felépíteni a célodat, hogy utána el is érd azt, használj rögzítéseket, nézd meg a saját célodat 9 különböző nézőpontból, figyeld meg az Életfonalad, sőt, sétálj el rajta a jövőbe, ahol már elérted a célodat. Az NLP a célok eszköze, a kiválóság művészete, önmagunk megismerésének egyik legjobb módja. Használd együtt az agykontrollal, és told még messzebb a lehetetlen határait!

Önmegvalósítás

Önmegvalósítás

Önismeret, párkapcsolat, ezotéria, spiritualitás, lelki egészség, meditáció, bioenergetika, jóga, tantra témakörökben olvashatsz itt cikkeket, blogbejegyzéseket, írhatsz a fórumtémákhoz, programokra, ingyenes tanfolyamokra jelentkezhetsz, tanácsokat kaphatsz és adhatsz.

Progress-Online angol tanfolyam, angol tanulás Gyöngyösön

Progress-Online angol tanfolyam, angol tanulás Gyöngyösön

Online angol tanfolyam, angol tanulás Gyöngyösön, villámolvasás, agykontroll A Progress Oktatási Stúdióban Gyöngyösön, vállalja angolul tanulni vágyók felkészítését online, vagy tanfolyamos formában. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi a sikeresebb problémamegoldást. Egyik fontos eszköze a RELAXÁCIÓ, más szóval lazítás, mely levezeti a bizonyítottan káros hatású stresszt, így pl. jobb tanulási teljesítményt tesz lehetővé. A kétnapos játékos tanfolyam során különféle technikákat tanulunk, pl. a memóriát fejlesztő memóriafogast, a jobb pihenést elősegítő álomkontrollt, a rossz szokásoktól való megszabaduláshoz a szokáskontroll technikát. Nálunk elsajátíthat olyan technikákat, mint az agykontroll, a villámolvasás, és segíteni tudunk az Érzelmi felszabadítás technikával, hogy életét a legboldogabban, legsikeresebben élhesse.

Színtiszta NLP (Eger)

Színtiszta NLP (Eger)

A legtöbben készek jobbá tenni az életüket, de valójában fogalmuk sincs, hogy mit változtassanak. Működik. Tudjuk befolyásolni viselkedésünket. Olyan eszköztár, amelynek segítségével elérhetjük, amit valójában szeretnénk. Mélyreható, tartós és gyors változásokat hozhatunk létre. Még jobbá tehetjük azt, amit már jól csinálunk.

Tanfolyamok felnőtteknek - országosan

Tanfolyamok felnőtteknek - országosan

Agykontroll: stresszkezelő és elmefejlesztő módszer - (alkalmazott pszicho-neuro-immunológia) Bármelyik, 40 órás agykontrolltanfolyam elvégzése vagy megismétlése a pedagógusok és egészségügyi szakdolgozók számára 40 kreditpontot ér.

Tanulás stratégia - Budapest

Tanulás stratégia - Budapest

Több, mint tíz éve dolgozom általános iskolákban, ahol gyógypedagógusként különböző tanulási problémával küszködő tanulók fejlesztésével foglalkozom. Munkám során sokszor tapasztalom, hogy a motiváció hiánya, alacsony önértékelés, céltalanság, átlag feletti képességekkel rendelkező gyermekek esetében is milyen romboló hatással bír. Az iskolai kudarcok hatására ma pillanatok alatt disz-esnek kiáltanak ki gyermekeket, holott a megfelelő, egyénre szabott tanulási módszerek alkalmazásával, egyéni célok tudatosításával, pozitívabb gondolkodással, a tanulás megszerettetésével sikeresebb jövőképet tárhatunk diákjaink elé. A diákok tanulási kudarcainak hátterében gyakran motiválatlanság, céltalanság, nem megfelelő tanulási módszerek alkalmazása áll. Ebben az esetben új, eddig nem használt tanulási stratégiák- Lépéselőny kicsiknek és Lépéselőny nagyoknak - elsajátításával a probléma kiküszöbölhető.

Tanuláskontroll

Tanuláskontroll

Négy csodálatos gyermekünket neveljük Szolnokon, ahol mindketten pedagógusként dolgoztunk 1991 áprilisáig. Ekkor végeztük el az agykontrolltanfolyamot. 1992 tavaszától napjainkig a Magyarországi Agykontroll Szervezet hivatásos oktatóiként az ország Dunától keletre eső felében több, mint 12.000 gyermeknek tanítottuk, s tanítjuk ma is sikeresen a Silva-módszert. Az országban egyedülálló, hatékonysága miatt igen népszerű tanulás-módszertani kurzusokat is tartunk

Tuti menü