Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Agykontroll.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Agykontroll.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agykontroll.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Depresszió

Depresszió

A depresszió nagyon gyakori, bármikor megjelenhet egy ember életében. Minden életkorban és élethelyzetben kialakulhat. Ha bármi tünetet észlel magán, azonnal keresse fel orvosát, ezzel a betegséggel nem szabad késlekedni.

Diéta

Diéta

Diéta és fogyókúra. A mai szóhasználat szerint ez a két szó már szinte egyet jelent. Pedig a diéta szó eredete: görög diáita, lat. diaeta - életrend, étkezés, étkezés rendje, étrend, ételrend, különösen mértéktartás; a mérsékelt életmód, melyre a betegeket s lábadozókat fogják. Ha ma az egészséges életmódot kívánjuk előtérbe helyezni és próbálunk aszerint élni, tulajdonképpen nem szükséges külön főzni a betegeknek és külön az egészségeseknek. Az elhízás sok egészségi probléma okozója, velejárója - s talán ezért oly divatosak a fogyókúrák is.

Ezotéria magazin

Ezotéria magazin

Ezotéria Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.

Jóga

Jóga

A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. A jóga különböző ágait bemutató gyűjteményemben számos önképző gyakorlat, fogalmak, fővárosi és vidéki jógaközpontok, élménybeszámolók is találhatóak. Hasznos információk a témakörben kezdőknek és haladóknak egyaránt. Letöltések, segédanyagok, tanfolyamok helyszínei és időpontjai.

Masszázs, gyógymasszőr

Masszázs, gyógymasszőr

A masszázs minden típusa csakis egészségünket szolgálja. Érdemes alkalmazni akár gyógyító, akár frissítő céllal. Egy igazi élmény! Nem véletlen, hogy a masszázs története több ezer évre nyúlik vissza. Alkalmazható megelőzésre, kezelésre, gyógyításra, utókezelésre. A masszázs ma már gyűjtő kifejezés, specializálódása sokrétű, differenciált területek fejlődtek ki, pl. a wellness kategória tekintetében is. Talán ez az egyetlen olyan módszer, amit az orvostudomány is töretlenül szívesen alkalmaz a természetgyógyászat köréből.

Meditáció

Meditáció

A meditációról meditációs gyakorlatokkal, letöltésekkel - zenék, hangok -, önmagad megismerésének lehetőségeiről szól az oldal. Segítünk ingyen letölthető zenékkel, hangokkal. Találsz könyvajánlót, de jelentkezhetsz tanfolyamokra is. Küzdd le a stresszt a legegyszerűbben, nálunk megtalálod a technikákat. Önismereti tesztekkel fedezd fel magad, lépj a helyes útra.

NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás

NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás

NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás, nlp.tlap.hu , A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) egyrészt tapasztalatokra épülő konkrét pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere, amely képviselőinek állítása szerint a nyelvhasználatot és viselkedést tanulmányozva a kiválóság struktúráját igyekszik megfejteni, ezzel megismételhetővé és elsajátíthatóvá tenni az egyes ember számára.

Pilates

Pilates

Pilates módszer, pilates technikák bemutatása, Pilates oktatások, csoportos és egyéni gépes pilates órák. A Pilates Joseph Pilates által a XX. század elején kifejlesztett fittness rendszer. A Pilates gyakorlatok a légzésre és gerinchelyzetre való figyelmet tanítják, célja a mély törzsi izmok erősítése.

Pozitív-gondolkodás

Pozitív-gondolkodás

Pozitív-gondolkodás, pozitivgondolkodas.tlap.hu , A mindennapi élet megváltoztatása a pozitív gondolkodással, a magunkra és másokra figyeléssel. Gondolkozzunk pozitívan, hogy életünk egyre boldogabbá válhasson.

Hirdetés
Talpmasszázs

Talpmasszázs

Az oldal témája a talpmasszázs. Általános tájékoztatás mellett fővárosi és vidéki talpmasszőrök linkjei is megtalálhatóak, de képzések helyéről és idejéről is fellelhetők információk. Ha Önnek nincs másra lehetősége, akár saját magán is végezhet talpmasszást, mellyel felfrissülhet egy-egy fáradt nap után.

Wellness

Wellness

Oldalunkon megtalálhatók a hétvégi kikapcsolódáshoz szükséges információk, hazai, illetve külföldi wellness hotelek, szállodák, stúdiók, központok, gyógymódok, érdekesebbnél érdekesebb cikkek, gyógyászat, keleti gyógymódok, olvashat a gyógynövényekről és azok jótékony hatásairól, kereshet uszodákat, strandokat.

Tuti menü