Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Agykontroll linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Agykontroll képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: agykontroll.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
 Agykontroll

Agykontroll

Az agykontroll nevű önfejlesztő technikát José Silva dolgozta ki. Saját környezetének sikerein felbuzdulva továbbfejlesztette és elkezdte szélesebb körben tanítani. Az agykontroll egy tudományosan megalapozott egyszerű és praktikus technika, aminek segítségével lényegesen nagyobb mértékben tudjuk kihasználni saját képességeinket.

7 napos testkontroll diéta

7 napos testkontroll diéta

Az új testkontroll, vagy szelektív diéta lényege, hogy nem kevesebbet, hanem másképp kell enni. A Kiskegyed jóvoltából teljes 7 napos étrend receptekkel! A módszer alapja, hogy a fehérjében gazdag élelmiszereknek savas emésztőnedvekre, a szénhidrátban gazdag ételeknek pedig lúgos emésztőnedvekre van szükségük a lebomláshoz.

A diéta részletes ismertetése

A diéta részletes ismertetése

A testkontroll diéta korábban nem mint fogyókúrás módszer, hanem inkább mint egy egészséges étrend volt jelen, viszont egyszerűen rájöttek arra, hogy fogyókúraként is hasznos, így ekképpen is elterjedt. A testkontroll diéta alapjait a 90-es években Magyarországon is megjelent Harvey és Marilyn Diamond Testkontroll című könyve mutatja be.

A pozitív lét hét dimenziója

A pozitív lét hét dimenziója

A pozitív lét hét dimenziója - A pozitivitást mint életigenlést létállapotként értelmezhetjük. Mert ha megértjük, mekkora hatalma van a pozitív gondolatoknak, egész életünk a pozitív LÉT irányába fordul.

Agyfitness

Agyfitness

Az agytréning, azaz az agytréner készülék, az agytréner tanácsaival, útmutatásával, edzéstervvel használva, nálunk még kevésbé ismert passzív meditációs eszköz. Az ember minden napi létezését érzései és viselkedése határozzák meg. Ahhoz, hogy érzésein és viselkedésén változtatni tudjon, a tudatállapotán kell változtatnia. Ezt a változást az agytevékenységének megváltoztatásával érheti el könnyen és hatékonyan. Ön is elérheti a nyugodt, pihentető és minőségi alvást egész éjszaka, majd a pihent ébredést minden reggel, s a garantált jó hangulatot egész nap, sőt egész évben, még a borús téli napokon is.

Agykontroll - Az elme hatalma a test felett

Agykontroll - Az elme hatalma a test felett

Éppen az idén januárban volt húsz éve annak, hogy dr. Domján László egyik nővére, aki Ausztráliában él, elküldte neki az angol nyelvű agykontroll könyvet a következő megjegyzéssel: 'Lacikám, tudom hogy hihetetlen, mégis igaz!'

Agykontroll a középkorban

Agykontroll a középkorban

Egy francia bencés szerzetes, a morignybeli János testvér érdekes beszámolót hagyott ránk 14. század eleji írásának, a Látomások könyvének (Liber visionum) bevezetőjében. Részletesen elmeséli, hogyan szegődött valamikor maga is a híres, és számos diák által művelt módszernek, az Ars notoriának hívéül. Fiatal chartres-i, majd orleans-i diákként nem volt pénze tankönyvekre, viszont annál inkább vágyott elsajátítani a tudományt. Így találta meg az Ars notoriát, amely egyetlen, mintegy a tudományok felett álló könyvként kínálta a teljes emberi tudást...

Agykontroll cikk - Magyar Nemzet

Agykontroll cikk - Magyar Nemzet

- Behunyom a szemem, lazítok, visszaszámolok. Kis idô múltán érzem, hogy szintemen vagyok. Utána kiadom a csípô- és térdízületeimnek az utasítást, hogy lazuljanak. - És lazulnak? - Nem tudom... Laura harmincéves, élettársával és kislányával él egy lakótelepi lakásban. Elôrehaladott szklerózis multiplexben szenved, évek óta csak a fejét tudja mozdítani. Olvasni nincs ideje - mondja -, agykontrollozik. José Silva módszerével nyolc éve találkozott elôször; mára beépült a mindennapjaiba, meghatározza gondolkodását. Nem akar tolószéket, mert az betegeknek való, ô pedig fel fog állni. Évek óta nem vitték ki a lakásból. Szociális segítséget nem fogad el, szakápolás és orvosi vizsgálat nélkül él. Élettársa hetente egyszer fürdeti. Zenés tévéműsorokat néz, rádiót hallgat, és agykontrollozik. Az élettárs a közeli presszóban tölti az estéket, barátok és játékgépek között. A szobában, ahol Laura egy matracon fekszik, állott cigaretta-, étel- és testszag. A kislányt a nagyapa szokta hazavinni az óvodából. A kislány nagyon szép, makkegészséges. Játszani szokott Laura kezével, mozgatja, beszél neki.

Agykontroll hírek

Agykontroll hírek

Legfrissebb agykontroll hírek, események. Rendszeresen frissülő agykontrollal kapcsolatos híreket olvashatsz ezen az oldalon. Folyamatosan induló agykontroll tanfolyamok, táborok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Hirdetés
Agykontroll José Silva - blog

Agykontroll José Silva - blog

Agykontroll - José Silva módszerével foglalkozó klub hírei. Hasznos információkat olvashatsz a módszerrel kapcsolatban. Tartozz te is ehhez az internetes agykontroll közösséghez és oszd meg tapasztalataidat a többi taggal.

Agykontroll klub Szeged

Agykontroll klub Szeged

Most a szegedi agykontroll-klub honlapját olvasod, ami nem véletlen! Biztosan érdeklődsz a pozitív gondolkodás, az egyre jobb és jobb élet megteremtése után. Nyugodj meg, jó helyen jársz! Klubunk 2009 áprilisában a nagy érdeklődésre való tekintettel a szegedi agykontroll tanfolyam után alakult. A klub célja, hogy gyakoroljuk a technikákat, a tanfolyamon megszerzett tudás alapján. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a közösség ereje mekkora pozitív hatással van mindennapi életünkre. Jó a többiek tapasztalatait megismerni, sikertörténeteit meghallgatni, ezekből tanulni és fejlődni!

Agykontroll Klub Várpalota

Agykontroll Klub Várpalota

A Várpalotai Agykontroll Klub szeretettel várja eddigi és leendő tagjait foglalkozásaira. A Várpalotai Agykontroll Klub hét éve, 2003. januárjában alakult, szeretnénk röviden bemutatni tevékenységünket. Összejöveteleinken megbeszéljük agykontrollos sikertörténeteinket, relaxálunk, kiselőadásokat, könyvismertetőket tartunk, a tanfolyamokról és kiadványokról szóló legújabb információkat átadjuk, gyógyító technikákat gyakorolunk, egymás céljaiért és beteg ismerőseinkért programozunk és a tanult technikák gyakorlásával igyekszünk tudásunkat fejleszteni.

Agykontroll klub, Bp, 18. ker.

Agykontroll klub, Bp, 18. ker.

Dr. Paltán Ildikó pszichiáter vezetésével, 2012. május 26-án indul a hivatalos kerületi agykontroll klub, minden, már agykontrollt végzett alfajárónak. A klubban gyakorlásra kerülnek az agykontroll technikák, pl. elme-tükre, három ujj, ébredés, álomkontroll, pohár víz, memóriafogasok, fájdalom kontroll, szokáskontroll. Sikertörténetekkel, és hasznos tippekkel ösztönözzük a többieket, ahogy a maximumot tudják kihozni a technikákból. A klub végén Dr. Paltán Ildikó még meditációt is tart, hogy egyre jobban érezhesse minden részt vevő magát.

Agykontroll klubbok

Agykontroll klubbok

Az agykontroll klubok Budapesten és vidéken. Címlistával együtt, illetve fel van sorolva az egyes agykontroll klubok vezetői és azok elérhetőségei. Találd meg a hozzád legközelebb eső agykontroll klubot, és csatlakozz te is!

Agykontrollos oldal

Agykontrollos oldal

Kedves Agykontrollosok! Ezen az oldalon leírom az életem agykontrollhoz kapcsolódó minden eseményét. Talán neked is tudok ötletet, támpontokat nyújtani, hogy minél szélesebb körben használjuk mindennapjainkban ezt a kiváló technikát! Életemben már számtalan esetben segített az agykontroll. Úgy érzem, hogy jó irányban haladok, mióta elvégeztem az agykontroll-tanfolyamot, ezért is merem ajánlani bárkinek!

Agytréning

Agytréning

Nevem Mercsek László és szeretnék Önnek két olyan módszert bemutatni, amelynek használatával sokat javíthat egészségén, betegség esetén pedig, bármely más gyógyító módszer mellett alkalmazva, fokozza azok hatékonyságát. Az agytréning, mivel az agy öngyógyító képességét fokozza és ez tapasztalataink alapján szinte végtelen, olyan esetekben is segít, amikor más módszert nem találni, vagy nem lehet alkalmazni.

Agyturbó - Budapest - Sopron

Agyturbó - Budapest - Sopron

Módszer lényege: A tudás megszerzése 'a tanulás folyamata' két részre tagolódik, -az elsőben - az ismeretanyag megélt, átélt élményként kerül 'betöltésre' és ezt követően optimálisan 24 és 48 óra között -a másodikban- az ismeretanyag felelevenitésre, visszahívásra kerül, vagyis erre az élményre emlékezünk vissza.

Tuti menü