Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letöltések - agykontroll képes leírás - Agykontroll.tlap.hu
részletek »

Letöltések - agykontroll - Agykontroll.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agykontroll.tlap.hu » Letöltések - agykontroll
Keresés
Találatok száma - 9 db
Boldogság ABC-pdf formátumú dokumentum

Boldogság ABC-pdf formátumú dokumentum

Összeállította: Steve Wilson lélekbúvár pszichológus, örömtantudós. Állj készen és előre számíts rá, hogy hamarosan megint széles, önfeledt nevetésben fogsz kitörni. Bízvást bízzál önmagadban! Célszerű egyszerre több szemszögből is megvizsgálni mindent. Dönts mindjárt jól, jobbára a jókedv javára! Az öröm illékony, félő halogatni!

Csillag, Angyal és Barátaink - meditációs oldal

Csillag, Angyal és Barátaink - meditációs oldal

Kedves Szigetre látogató! Kérlek nézz körül a szigeten és olvasgass, nézelődj! Annyi értékes cikk van fenn az oldalon. Napok óta elmélkedem azon, miről írjak még nektek. Ha valakinek van valamilyen ötlete, szívesen megírom róla az ismereteimet! Legyetek egyre jobban ebben az esős időben is. Barátsággal: Csillag

Egészség - Vitalitás - Natúra

Egészség - Vitalitás - Natúra

Letöltések - Pozitív gondolkodás (.zip fájl, 531Kbyte, mely kicsomagolható), Ezüstkolloid (.pdf fájl, 124Kbyte), Burgonya (.pdf fájl, 53Kbyte), Vásár a mennyben (.ppt alkalmazás), Mindenkinek, drHammer- ÚjGermán Medicina, Cukor - a keserű valóság, Mi van az ételekben?, Azzá lettél, amit ettél.

Kövi Szabolcs - relaxációs zene

Kövi Szabolcs - relaxációs zene

Lehetséges-e a csend szónikus megfogalmazása? Szerzok tucatjai tették már fel e kérdést. A hazai transzcendentális zene ismert alakja, Kövi Szabolcs megpróbálja megadni a maga válaszát. Gondolatok a csendről és a csend képeiről. Sem a ritmus, sem a zene nem létezhet csend nélkül. Ebben a rohanó, zajos világban gyakran elvesznek a fontos gondolatok, a harmónia, a csend. Ez az élő, áramló dalfolyam segíthet nekünk megtalálni lelkünk titkos kapuit, amik a csend országára nyílnak.

Osho mp3

Osho mp3

Osho módszereivel a tudatosságunkat odáig fokozhatjuk, hogy akár még agykontrollra sem lesz sükségünk ;) Egyik legnagyobb megvilágosodott tanító volt, tízezrek követik tanításait, mellyel minden ember gyökeresen át tudja alakítani életét. Osho soksok előző életére is képes volt emlékezni, nem csak ezen élete tudását osztja meg!

Relaxmusic

Relaxmusic

Kellemes, dallamos nyugtató zenét találnak az oldalon, amit ingyen meghallgathatnak. Letölteni csak fizetés ellenében lehet. Akár számonként is. Ha szereti Vangelis zenéjét, akkor itt is felfedezheti klasszikus analóg szintetizátor hangzást. Merőben új dallamok és talán egy új stílus megteremtése. Hallgasson és lazuljon el!

Tolvay Ferenc hangoskönyve

Tolvay Ferenc hangoskönyve

Tolvaly Ferenc, író, filmrendező, üzletember, médiaszemélyiség. Azok közé az írók közé tartozik, akik aktívan részt vesznek mind az üzleti, mind a kulturális életben, de közben tudnak értéket teremteni és maradandót alkotni.

Villás Béla hanganyagok

Villás Béla hanganyagok

Villás Béla vagyok az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának megálmodója, megteremtője, működtetője és szellemi vezetője. Egy kozmikus utazó vagyok, mint ahogyan te is. Hosszú életek megértésének, megtapasztalásainak, élményeinek, melyeket tudatosan éltem meg, ajándéka ez utolsó földi életem mely nem könnyű, nem nehéz, de csodálatos.

Zenés meditációk

Zenés meditációk

Fontos a lazítás, a stressz kezelése, ami történhet agykontrollal kombinált meditációk formájában is. A zenés meditációk segítenek az elalvás segítésében, és a gondolatok célzott programozásában. A hanganyagokat Dr. Paltán Ildikó pszichiáter, pszichoterapeuta állította össze, hogy otthon rendszeresen tudjanak hallgatói relaxálni.

Tuti menü